مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط پشتی و تقسیم آن

باسلام و درود؛
بنده جدیدا ساختمانی خریده ام که در آن یک حیاط پشتی برای استفاده مشترک دو واحد طبقه اول وجود دارد که یکی از واحدها واحد بنده است (از آشپزخانه هر دو واحد، درب ورودی به این حیاط وجود دارد).
در این حیاط پشتی، مالک واحد مجاور، کلی وسیله و ابزارآلات کار در آن انباری کرده است و یکی از پنجره های واحدش که به پاسیو باز می شد را نیز تبدیل به درب کرده است که باعث به هم خوردن ظاهر این حیاط پشتیجج شده است و می گوید من در این حیاط فرش نیز خواهم شست.
آیا می توانم شکایتی بابت این نحوه کاربری از حیاط و ایجاد درب دوم از خانه ایشان به مراجع داشته باشم؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حیاط خلوت در ساختمان حیاط خلوت مشاعات ساختمان