مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام خسته نباشین
ببخشین من شوهرم درخواست تمکین داده الان من برگشتم خونه مشترک اما من دانشگاه دارم باید برم دانشگاه یه مسافت صد کیلومترو باید طی کنم تا دانشگاه حتی شوهرم تو عقدنامه اجازه تحصیل به من داده ولی نگفته که باید از کجا ادامه تحصیل بدم الان من میترسم برم دانشگاه بعد بره اجرا احکام بگه منزل و ترک کردم چون این حرفو شنیدم ازش که میخواد اینکارو کنه من الان چه کاری میتونم کنم توروخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شرکت در کلاسهای درس دانشگاه در شهر خارج از محل زندگی مشترک ، ارتباطی به تمکین از شوهرتان پیدا نمی نماید و این دو ، مقوله جداگانه ای از هم می باشند ضمن اینکه شما با اخذ اجازه مندرج در سند نکاحیه قبلاً اجازه کتبی و رسمی ادامه تحصیل را از همسرتان اخذ نموده اید . شما می بایست در جلسه دادرسی دعوی همسرتان در الزام شما به تمکین ، دفاع مؤثر می نمودید تا محکوم به تمکین نشوید . قبلاً همسرتان سؤالاتی در رابطه با مخالفت با ادامه تحصیل شما در شهرستان خارج از محل زندگی مشترک مطرح نموده بودند که اینجانب و همکاران محترم به سؤال شان پاسخ قانونی ارائه نمودیم . لازم است قبل از عزیمت به شهرستان محل وقوع دانشگاه جهت شرکت در کلاسهای درس ، با مراجعه به واحد اجرای احکام و دادورز پرونده ، کتباً آمادگی خود را جهت اجرای حکم تمکین از شوهرتان اعلام فرمایید تا ناشزه محسوب نشوید و نفقه به شما تعلق بگیرد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.رفتن به دانشگاه مشروط بر اینکه شب به منزل برگردید واین رفت وآمد خللی به زندگیتان وارد نکند بلا اشکال است و از موجبات عدم تمکین نمی باشد.یاالله