مشاوره حقوقی رایگان - عقد بدون حضور پدر

سلام لطف کنید جواب بدین 20سالمه 2سال با ی پسر دوستم 4بار امد خواستگاریم بابام قبول نکر بهونه در میاره چون پسره قبلا زن داشت ی بچه داره ولی از زنش جدا شده طلاق داده بابام قبول نمیکنه میگه چون قبلا زن داشت ی بچه داره خود پسر بهم‌گفت ک‌خونه واسم میزاره هرچقد مهریه میخوام ولی بابام قبول نمیکنه اگه برم دادگاه میتونن واسم کاری انجام بدن بابام هم‌ معتاده اصلا بهم توجه نمیکنه انگار دخترش نیستم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص با دادگاه رسیدگی کننده می باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ازطریق دادگاه اقدام کنید حداقل مهریه را بالا تعیین کنید و قبل از ازدواج ملک را بنام شما بزند نه بعد ان

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اذن در نکاح تنظیم نمایید و فردی که می خواهید با او ازدواج کنید را به دادگاه معرفی کنید لیکن به نظر مورد موافقت قرار نخواهد گرفت مگر اینکه این آقا به غیر از دادن وعده و وعید قبول کند علاوه بر دادن وکالت طلاق بلاعزل و حق خروج از کشور ، تحصیل و اشتغال ، یک ملک هم بعنوان مهریه بنام شما انتقال دهد
در غیر اینصورت در صورتی که میبینی بهانه میاره همان بهتر که باهاش ازدواج نکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید اذن ازدواج را از دادگاه اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هرچند ما دادگاه خانواده نیستیم که دقیقا شدن یا نشدن این وصلت را با توجه به مخالفن پدر شما تایید یا رد کنیم ولی به نظر کلی دادگاه حکم تایید ازدواج شما بدون رضایت پدر را رای نخواهد داد