مشاوره حقوقی رایگان - سلام من دختری باکره 15ساله هستم چندخاستگاری داشتم پدرم مخالفت کرده حالاخاستگار دارم چجوری باید عقد کنم

سلام من دختری 15ساله هستم چند خاستگار داشتم با پدر ناتنی ومادرم زندگی میکنم حالا پدراصلیم امضا نمیکنه مخالفت کرده حالا خاستگار دارم پدرم اجازه نمیده باید چجوری از دادگاه اجازه امضا بگیرم

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام به دادگاه خانواده دادخواست بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور مجوز ازدواج به دادگاه خانواده شهرتون و معرفی کامل خواستگار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعید است با این سن دادگاه تجویز کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستید میتوانید از دادگاه دادخواست تجویز ازدواج دهید تا بررسی شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
خواستگار خود را به دادگاه معرفی نمایید. در صورت عدم ارائه دلیل موجه از جانب پدر ، دادگاه حکم به ازدواج خواهد داد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به سنی که دارید متاسفانه نمی توانید اقدام نمایید بهتر است کمی صبر کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
دخترگرامي
ازدواج امر بسيار مهمي است و حرف پدر دلسوزانه است
سن شما نيز شايد براي قبول مسيوليت زناشويي كم باشد
در صورت اصرار يا دليل موجه مي توانيد دادخواست دهيد و خواستگار را دادگاه بررسي و بجاي پدر ممتنع تاييد و اذن دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو با خانواده موضوع را حل نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بدون دلیل موجه باشد میتوانید از دادگاه خانواده تقاضای اذن ازدواج کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست صدور مجوز ازدواج به دادگاه خانواده تقدیم کنید.