مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین همسر و بردن بچه بدون اجازه شوهر

سلام الان سه هفته است که خانومم بدون هیچ دلیلی و بدون اطلاع من رفته خونه پدرش و پسر 9 ساله منم برده و هر چی زنگ میزنم جواب تلفن نمیدن چون تو یه شهر دیگه هستن امروز برام پیامکی اومد که مطلع شدم مهریه شو اجرا گذاشته و وقتی به یکی از اطرافیانش زنگ زدم گفتم میخام بیام پسر مو ببرم گفتن بچه رو نمیدیم و این کارشون برام قابل هضم نیست میدونم برم اونجا دعوا میشه لطفا راهنمایی کنین من باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست حضانت و استرداد فرزند رو مطرح کنید فرزند دختر تا 9سالکی و پسر تا 15سالگی حضانتش با پدر هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا وکیل بگیرید خودتان نرید، ثانیا دادخواست الزام به تمکین و دادخواست حضانت فرزند را به دادگاه محل سکونت خود بدهید