مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام 30سال دارم مرد هستم قبلا طلاق گرفتم و بچه هم پیش مادرش میمونه با دختری 27ساله آشنا شدم و خانوادش راضی به ازدواج نیست و حالا تصمیم به فرار داریم و بعد از فرار نمیخواد به خانوادش خبر کنه کجاست و میخواهد دور از خانواده باشد و من از شما میخواهم چطوری میتوانیم قانونی ازدواج کنیم بدون حضور پدر دختر و آیا اگه به خانوادش نگه چی میشه؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
نیازی به فرار نیست
دختر خانم دادخواست میدهند و جلسه رسیدگی تشکیل می شود و اگر شرایط شما معقول باشد، قاضی اذن در ازدواج می دهد که از این طریق با مراجعه به دفترخانه می توانید ازدواج خود را ثبت نمایید.
اگر دختر خانم باکره باشند، برای ازدواج نیاز به اذن پدر یا پدرِ پدر (پدربزرگ پدری) هست و الا تا زمانی که اجازه ندهند شما شرعا به یکدیگر محرم نمی شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختر باید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرد که خوانده این دعوا پدر می باشد که قاعدتا مطلع خواهد شد