مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در دوران عقد پدر خانمم

سلام خسته نباشید من به دلیل این ک خانمم بدون اجازه و بدون مشورت با من کارهایی رو انجام داده و من به اون تذکر دادم و رسما ما عقد هستیم و الان پدر خانومم نمی‌گذارد خانم ن با من حرف بزند ن منو ببیند آیا می توانم از لحاظ قانونی از او شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از پدر خانم نتیجه ای نخواهد داشت
شما می توانید علیه زوجه دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید.
البته اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارد بهتر است تا حد امکان موضوع را دوستانه حل و فصل کنید