مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل سکونت در ثنا با هدف اذیت و طولانی کردن طلاق

با عرض سلام.اگر خوانده (زن ) بعد از دریافت دادخواست طلاق از طرف خواهان (مرد) آدرس محل سکونت خود در ثنا را (شهرمشهد) را -با هدف اذیت مرد برای رفت و آمد و طولانی کردن مراحل دادگاه - به شهر دیگری (شهر اصفهان) منتقل کند .آیا محل تشکیل دادگاه وپیگیری کار طلاق توسط مرد /وکیل باید در شهر جدید (اصفهان ) پیگیری شود. با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

معمولا آدرس ثنا جهت صلاحیت دادگاهها ، به زمان ارایه دادخواست ملاک است و اگر بعدا تغییر یابد همان دادگاهی که درصلاحیت آدرس قبلی بوده صالح به رسیدگی است .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تغییرات بعدی محل اقامت تاثیری در پرونده ندارد