مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام .. بنده 3 سال هست که عقد کردم .‌. و متاسفانه بکارت خودم را از دست دادم .. الان با همسرم شدیدا مشکل دارم و دیگه برام غیرقابل تحمله .‌‌. چند روز بیشتر هم ب عروسی نمونده اما من نمیتونم دیگه ادامه بدم .. تا الان هم بخاطر آبرو و ترس از اینکه پدرم متوجه نشن بنده دیگه دختر نیستم تن ب ادامه دادم .. خواهش میکنم کمکم کنید من اگر الان جدا بشم بهتره تا دو سال دیگه با یه بچه اقدام کنم ... راهی هست پدرم متوجه نشده که من دیگه باکره نیستم؟ اگر خودم اقدام کنم میتونم مهریه بگیرم؟ چون همسرم حاضر نیست نه درست بشه و نه طلاق بده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر واقعا متوجه شدید که تفاهم ندارید مسلما بهتر است همین حالا اقدام کنید ولی راه سختی در پیش دارید شما بدون دلیل مستند و اثبات عسر و حرج نمیتوانید طلاق بگیرید مگر اینکه توافق کنید و احیانا مهریه خود را ببخشید تا همسر شما حاضر به طلاق شما شود

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام به محض وقوع عقد ، مهریه به زن تعلق خواهد گرفت و موضوع عروسی اصلا نقشی در تعلق مهریه نخواهد داشت البته در صورتی که رابطه زوجیت واقع شده باشه کل مهریه تعلق می گیره و در صورت عدم رابطه زوجیت نصف مهریه، بنابراین در موضوع شما پنهان کردن ازاله بکارت به ضرر شما خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید جهت مطالبه مهریه خود به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید
اگر از طریق مهریه بتوانید به زوج فشار بیارید ممکن است که به صورت توافق اقدام به طلاق کند در غیر این صورت اگر دلیلی نداشته باشید امکان طلاق وجود ندارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به مشاوره تلفنی هست تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شخصا می توانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تصمیم عجولانه خطرناک است. با مشاور خانواده صحبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بهتر است در این خصوص با همسر خود به توافق برسیدتا امکان طلاق وجود داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده تمام مهریه خود را به اجرا بگذارید.در ارتباط با طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سوالات شما متعهد دست نیاز به مشاوره تلفنی دارد اما به طور خلاصه عرض کنم که در شما می‌تواند متوجه نشود مهریه می توانیم بگیرید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتره موضوع را با خانواده در میلن بگذارید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام زوال بکارت در دوره عقد اتفاق بدی نیست اینقدر نگران فهمیدن پدرتان هستید شما همسر قانونی و شرعی وی بوده اید و کار غیرقانونی نکردید