مشاوره حقوقی رایگان - ادعای همسر بردار فوت شدمان از خانه پدری ما

سلام و خسته نباشید پدر ما 6پسر 4دختر داشت سال87فوت کردزمانی که فوت کرد مریض روحی و فراموشکار بود تا آنجا که حتی اشتباهی خانه همسایه می رفت بجای خانه خودمان حالا بعد از13 سال عروس آخر ما که شوهرش برادر ماست 3سال پیش فوت کرد ادعای فروش نصف خانه از طرف پدر ما به برادرمان را دارد حتی مادر ما اونو قبول ندارد و هیچکدوم ورثه در ضمن بنچاق سند خانه پدری ما گم شده بود که حالا این خانوم آمده رفته گوشه همان بنچاق 2خط نوشته که پدر مرحوم ما یعنی انگشت زده که اون مرحوم امضا داشت سند ازدواج همگی برادر خواهر ما مشخصه لطفا راهنمای بفرمایید ممنون متشکریم.

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تقاضای کارشناسی بدین ،جعلی بودن سند مشخص میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که جعل کرده باشند می توانید ادعای جعل مطرح کنید تا موضوع به کارشناسی ارجاع بشه و اگر جعلی نبود می توانید با اثبات حجر پدرتان ابطال معامله و ابطال سند را بخواهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارشناسی شود تا مشخص گردد جعل صورت گرفته یا نه بعد در صورتیکه مشخص شد جعلی نیست میتوانید بابت حجر پدر متوفی خود دادخواست دهید و ابطال را بخواهید