مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید ، پدر بزرگ بنده ی خونه قدیمی در روستا ب متراژ 120 متر ب پدر من داده و اعضای شورا هم اون قولنامه رو تایید و امضا کردن سال 96
الان یکی از عروس ها میگه من یک دانگ مهریه ام رو میخام و چون تو قباله ازدواجم نوشته یک دانگ از شش دانگ از همه جای حیاط میخام ی تیکه بگیرم حتی از اون قسمتی ک ما گرفتیم و شکایت ابطال سند زده واسه پدرم
چندین ساله عموهام و زناشون دارن شکایت میکنن و هر سری رد میشن مثل توقیف ملک ، ابطال سند ، و..‌
خواستم ببینم باید چیکار کنیم بعد این همه سال تا این ماجرا تموم بشه
تمام قبض های آب برق گاز هم بنام پدرمه یعنی خود دستگاه های دولتی هم قبول کردن این قولنامه رو و حتی گفتن سند هم میتونید در خواست بدید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به بررسی آرا هست برخی موارد دادخواست به طور صحیح طرح نشده و رد می شود اما برخی موارد طرف محکوم به بی حقی می‌شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ختم تمام این دعاوی بهتر است که نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است