مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام یکی از ساکنین آپارتمانی که در آن زندگی می کنیم مدعی است چون درب آسانسور به پارکینگ ایشان باز می شود کسی از پارکینگ ایشان حق عبور نداشته و نمی تواند وارد آسانسور شود. حتی با وسایلی جلوی درب آسانسور از طرف پارکینگ خود سد معبر کرده تا کسی وارد نشود. آیا ایشان حق دارند با این بهانه جلوی ورود افراد به آسانسور را بگیرند؟ لازم به ذکر است در استان فارس متراژ پارکینگ در سند بصورت جداگانه وارد می شود و هنگام معامله قیمت هر متر مربع پارکینگ مشابه متراژ مفید آپارتمان محاسبه می شود. به این علت اینطور در بین افراد جا افتاده که پارکینگ ملک شخصی بوده کسی حق پا گذاشتن در آن را ندارد. لطفا راهنمایی بفرمایید. بسیار متشکرم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

پس از تهیه صورتجلسه با امضای ساکنان آپارتمان، مدیر ساختمان می تواند طرح دعوی کند.