مشاوره حقوقی رایگان - فریب قبل از ازدواج

سلام و خسته نباشید و ممنون بابت وقتی که میگذارید
من حدود17سال قبل ازدواج کردم قبل از ازدواج همسرم گفته بود با یکنفر صیغه محرمیت خونده برای اینکه طرف خواستگاری کرده بودتااینکه بعدازچندروزکه قراربوده عقدجاری بشه امادرهمان چندروزبانامزدش رابطه داشته که والان باکره نیست من برحسب اینکه صیغه محرمیت خونده شده وایشون اعتمادکرده وچون احساس پشیمانی داشتندنادیده گرفتم مدتی پیش فهمیدم ایشان چندین پرونده فساداخلاقی داشته وبطورکلی منوفریب داده وشماره پرونده هاروهم دارم وجدیدانیزموادمشکوکی رو مشاهده کرده ام ایادرحال حاضرمیتوانم شکایت کنم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید شکایت کیفری نمایید ولی در مورد فریب در نکاح نیاز به بررسی دقیق مدارک و سند ازدواج وجود دارد تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت فریب در نکاح بعد از 17 سال زندگی نتیجه ای نخواهد داشت و دادخواست فسخ نکاح را نیز دادگاه نمی پذیرد.
در حال حاضر اگر همسرتون با کسب رابطه داره و مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.