مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه طلبکار

با سلام من یه طلبی از کسی داشتم و پدر اون شخص فوت شده و یه خونه ارث به جا مونده بعد از فوتش خونه رو از طریق ثبت توقیف کردم، ولی حالا چطور میتونم برای فروش خونه اقدام کنم چون ظاهرا گواهی انحصار وراثت میخواد و من که طلبکارم به مدارک وراث و گواهی فوت دسترسی ندارم که بتونم گواهی بگیرم، لطفا به طور دقیق توضیح بدین ممنون میشم، چون شعبه ای که پرونده دارم گفتن برو شورا رفتم گفتن برو دفتر خدمات قضایی اونجا هم رفتم گفتن مدارک وراث و گواهی فوت لازمه

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به صورت حضوری به وکیل مراجعه کنید. روند طولانی‌ای در پیش خواهید داشت.