مشاوره حقوقی رایگان - آیا مصوبه جدید سقف افزایش اجاره بها قابل استناد میباشد؟

با سلام,
بنده 4 سال هست که در یک منزلی مستاجر هستم و موجر در سال های گذشته به طور میانگین 30 درصد به مبلغ رهن و اجاره اضافه کرده است. در ضمن ایشان در تمام این سال ها به هیچ عنوان حق گرفتن کد رهگیری را به من نداده و از سر آشنایی با بنگاهی شأن قولنامه امضا شده ولی کد رهگیری گرفته نشده است. اما امسال ایشان مبلغ را 100 درصد افزایش داده و من به دلیل اینکه در دهک چهارم قرار دارم و توانایی پرداخت ندارم میخواهم که اعتراض کنم.
سوال اول من این هست که آیا مصوبه سران قوا برای سقف 20 درصدی شهرستانها (گرگان) در حال حاضر اجرایی ست و بنده میتوانم به آن استناد کنم؟
سوال بعد اینکه ایشان شامل هیچ یک از استثناهای مصوبه برای دستور تخلیه مستاجر نمی‌شوند آیا ایشان به هر دلیل دیگری یا با پارتی می‌توانند دستور تخلیه بگیرند؟ (با توجه به اینکه تمامی اجاره ها به موقع پرداخت شده و هیچ مشکل و مزاحمتی هم برای کسی نداشته ایم)
همچنین اگر ایشان نخواهند که قرارداد جدید را با 20 درصد افزایش امضا کنند من از نظر قانونی جطور میتوانم برای تمدید یکساله قرارداد و پرداخت مبلغ قانونی اقدام کنم؟
ضمنا بنده به دلیل نگرفتن کد رهگیری توسط ایشان متضرر شده ام زیرا برای ثبت نام نهضت ملی مسکن نیازمند کد رهگیری می‌باشم.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مصوبه پابرجاست ولی ظرف یک ماه از پایان قرارداد باید مبلغ 20 درصد اضافه را بعلاوه کرایه سال قبل برای موجر واریز کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال1)بله مصوب در حال اجراست2)اگر دلیل نیاورد نمیتوان. دستور تخلیه شما را بگیرد3)باید مبلغ 20 درصد اضافه را بعلاوه کرایه سال قبل برای موجر واریز کنید