مشاوره حقوقی رایگان - رضایت عادی و دست نویس

با سلام
یک رضایت نامه دستی وجود دارد که بنده نسبت به جعل آن شاکی هستم، متن این رضایت نامه بابت نصب دو پنجره در محلی از ملک بنده می باشد که در متراژ 20 متری ضلع غربی ساختمان که دارای متراژ 21.37 هست، می باشد و بنده در آن قسمت دارای حق تملک می باشم، اینجانب از 8 نفر این ملک را خرید کرده ام، اما در این رضایت نامه فقط دو نفر امضا کرده اند، یکی از اینها 3 دانگ و دیگری کمتر سهم داشته اند، ایا این رضایت نامه وجاهت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما به چه چیزی اعتراض دارید و مدارک باید بررسی شود سوالی نیست که با بله یا خیر پاسخ داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و در صورت لزوم با ارجاع به کارشناسی اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت جعل شکایت کنیددادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و در صورت لزوم با ارجاع به کارشناسی اظهارنظر خواهد کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط نسبت به آنهایی که امضا کرده اند معتبر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر سند و مدارکی دال بر اثبات عدم رضایت خود دارید میتوانید دادخواست بطلان ان را دهید