مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام، متاسفانه ما خونه ای قرارداد بستیم در بنگاه به مبلغ 650 تومان رهن کامل که فقط به امضا من مستاجر رسید و قرار بود مالک فردا اون روز برای امضا برن و ما پولو بحساب ایشان بزنیم و مبلغ 5 تومان بیعانه به حساب املاک زدیم در همان روز ولی فردا که مالک میخواست امضا کنه زنگ زدن و گفتن مبلغ کمه و تلفنی تا 660 به توافق رسیدیم،دوباره مجدد روز بعد پیام دادن که باید 1 الی 2 تومن ماهی اجاره بدیم،ما منصرف شدیم از قرارداد ولی الان املاک قرارداد رو فسخ نمیکنه و میگه باید خسارتش رو بدیم همه اینا در 5روز بوده و 2 روز اول بعد امضا ما به مالک میگفتیم شماره حساب بدین ما پول بزنیمتا کلید رو تحویل بگیریم نمیداد میخواستم بدونم امکان شکایت از املاک وجود داره ؟میشه مبلغ 5 تومان رو پس گرفت؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این توصیح مالک دبه دراورده بنگاه باید 5 م شمارامسترد نماید به اتحادیه بنگاه داران شکایت کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

قرارداد شما تا مبلغ 650 تومن که امضا کرده اید در صورت امضا موجر معتبر هست و فسخ ان باید با توجه به شروط قرارداد باشد در غیر این صورت امکان پذیر نیست ، اگر مبلغی بالاتر از مبلغ اولیه که امضا کرده اید در قرارداد قید شده باشد میتوانید ادعای جعل قرارداد و اضافه شدن مبلغ را مطرح کنید.