مشاوره حقوقی رایگان - آب کشاورزی

باسلام. در روستای ما زمینهای هستند که از قدیم از رودخانه کوچک آبیاری میکردند بخاطر خشکسالی از رودخانه بزرگ آب دادیم و الان آب رودخانه کوچک کفاف میکند ولی صاحبان زمینها باز هم از رودخانه بزرگ میاورند و دوره آب ما را طولانی کرده اند و این زمینها در سند از ملک من حقابه ندارن میگن چون بیست سال است میبریم برایمان حق ایجاد شده و حقابه اولی را نه بما میدهن نه خودشان میگیرن حالا چه مشکلمان را حل کنیم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, در مورد بهره برداري از آبهاي سطحي حل اختلاف حاصل در امر تقدم يا اولويت و نحوه ,ميزان برداشت وتقسيم و مصرف آب و همچنين اختلافاتي كه موجب تاخير آبرساني ميشود ابتدا بايد از طريق كدخدامنشي توسط سرآبياران و ميرآبان با همكاري شوراهاي محلي در صورتی که وجود داشته باشد فيصله پذيرد و در صورت ادامه اختلاف به دادگاه صالح مراجعه مينمايند