مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل

با سلام
من زوجه هستم و درخواست مهریه دادم زوج اعسار زدن پذیرفته شد مجددا تجدید نظر زدن ولی رد شد قرار شد 3 تا سکه پیش قسط و هر 4 ماه یدونه سکه بدن با این حکم و دستوری که دادن جدیدن برای مهریه که تعدیل میشه زد و دیگه زندان مهریه برداشته شده حالا زوج رفته تعدیل زده من الان باید چیکار کنم توروخدا کمکم کنید اوضاع مالیم خوب نیست نمیخام اینجوری مدت زمان پرداختش رو کمتر کنن چه راههایی باید برم؟
زوج همه اموالش به نام پدرشه ولی زیر دست خودشه و خودش کار میکنه درآمدش خیلی خوبه میتونه پرداخت کنه هر 4 ماه یک سکه
تکلیف ما زنا چیه اینجوری تعدیل میزنن بلاتکلیف نگهمون میدارن مجبور میشیم از حقمون بگذریم تا طلاقمون رو بدن تازه یه پولی هم باید بدیم
کمکم کنید
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به صورت حضوری از خدمات وکیل بهره مند شوید زیرا قانون در وضعیت اعار و تعدیل وضعیت خود شخص را در نظر می گیرد نه خانواده وی را