مشاوره حقوقی رایگان - صدور و ابلاغ دادنامه قبل از صادر اجراییه

با سلام.
چکم برگشت خورده و طرف گذاشته اجرا
حالا شعبه اومده فقط اجراییه صادر کرده و هیچ گونه دادنامه ای صادر و به من ابلاغ نکرده؟
اینکه دادنامه صادر نکرده غیر قانونی هست یانه؟
میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

در خصوص چک های صیادی دیگه نیاز به تعیین وقت رسیدگی و صدور. رای نیست. مستقیم اجراییه صادر میشه و به دنبال اون توقیف اموال انجام میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون جدید چک در صورت برگشت دارنده می تواند درخواست صدور اجرائیه بدهد و بعد از ابلاغ اجرائیه دارنده چک می تواند از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف اموال صادر کننده اقدام کند.