مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه دریافت مهریه توسط زوجه

با سلام . بنده چند سال پیش به دلیل مشاجره و سپس اجبار توسط همسرم مجبور به امضاء سند اقرارنامه دریافت مهریه شدم درصورتیکه هیچگونه دریافتی صورت نگرفته است و سردفتر هم کاملا در جریان عدم رضایت بنده قرار گرفته بود ولی به ناچار امضاء نمودم ( البته دو نفر شاهد هم سند مذکور را امضاء نمودند که درواقع هیچ اطلاعی از موضوع نداشتند ). آیا می توانم درخواست ابطال اقرارنامه بدهم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثبات اجبار و ابطال سند در این مورد کارهای است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انکار بعد از اقرار جایز نیست آنهم اقرارنامه رسمی مگر اکراه و اجبار اثبات گردد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اثبات اینکه اقرار با اکراه بوده بسیار دشوار است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ابطال اقرار نامه را بخواهید ولی دادگاه با صرف ادعا که با اکراه بوده و یا اینکه شما مهریه دریافت نکرده آید ادعای شما را نمی پذیرد و باید جهت اثبات ادعای خود دلیل داشته باشید.