مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام. دعوایی بر سر یک زمینی با شخصی داشته ایم و ایشان با ارائه یک اقرارنامه محضری به تاریخ حدود 4 سال بعد از تاریخ خریدش، از فروشنده اولیه (که هم فروشنده این زمین به ما بوده هم به طرف دعوای ما) ارائه مینماید که در این اقرارنامه فروشنده اولیه با جابجا کردن حدود اربعه ها و حذف خیابانی که خود در یکی از قراردادها منظور داشته عملا مساحت دو فروش را تامین میکند و باعث حذف دسترسی ما به خیابان شده و با این اظهارنظر به نفع خودش و به ضرر ما عمل کرده است
این اقرارنامه باعث شکست ما در دعوا شد چون این اقرار نامه علیرغم اعتراض ما مبنای کارشناسی ، و بطور عجیبی این کارشناسی مبنای رای دادگاه شد.
سوال من این است با طرح چه دعوایی میتوانیم این اقرارنامه را باطل یا بی اثر کنیم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اولا باید مدارک بررسی شود ولی می توانید دادخواست ابطال قرارداد را نمایید. اقرارنامه قابل ابطال نیست چون خود ادله دعوی است اما اگر اقرارنامه ماهیت معامله داشته باشد می توانید دعوی ابطال مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان ابطال اقرارنامه رسمی وجود ندارد
شما باید با توجه به تعهدات و شروط مندرج در مبایعه‌نامه ، شکایت مناسب را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و بررسی نظر کارشناس است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول مهم است بدانید که زمانی که دعوایی طرح و رسیدگی می‌شود از اعتبار امر مختومه برخوردار است و دیگر قابل طرح نیست مگر موارد خاص باشد که در مطالعه پرونده و بررسی اسناد و مدارک این موضوع مشخص می‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر با نظر کارشناس بضرر شما رایی صاد. شده اعتبار امر مختومه دارد به سوال اکتفا نکنید برای احقاق حقتان حتما با من یا هریک از همکاران صحبت کنید حتی جلسه حضوری بگذارید و مدارک را در برویت برسانید تا راهکار مناسب ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم قطعیت رای در مهلت مقرر قانونی با ادله و مدارک خود نسبت به اعتراض اقدام کنید.