مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

من پیمانکار هستم. قراردادی با یک شرکت دولتی داشتم که در اردیبهشت ماه به پایان رسید ولی کارفرما اعتبار نداشت که پول منو بده .در نتیجه طلبکارها بهم فشار آوردن و در شرایط بسیار بد کارفرما مداخله کرد و گفت بهشون اقرار نامه بده هر وقت اعتبار تامین شد خودم پرداخت میکنم. الان اعتبار آمده و من هم بررسی کردم دیدم مبالغ اقرارنامه ها اشتباه است. چکار باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و اقرار نامه مطالبات قابل مطالبه است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اقرار به هر امری ممکن است و امکان انکار پس از اقرار وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات اقرارنامه خواهد بود