مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه

سلام بنده اقرار نامه ای تنظیم کردم که 3دانگ از یک خانه را به خواهرم میدهم ولی الان از این کار پشیمان شده ام چطوری میتونم اقرار نامه را باطل کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام
بستگی به این دارد که شما در قالب چه عقدی اقرار به این موضوع کرده باشید ، باید این متن مطالعه بشه اگر مولا در قالب عقدی مثل هبه باشد بله میتونید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد اقرارنامه است
ابتدا باید مشخص گردد که انتقال ملک ، در قالب چه نوع عقدی بوده است و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر در قالب هبه بوده از هبه رجوع کنید