مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری سفته و سند در عراق

سلام علیکم
دو ماه پیش بعنوان پیمانکار جزء برای کار ساختمانی از من خواستند به عراق نیروی ساختمانی ببرم،
کارفرما شخصی دوتابعیتی بنام....
بعلت بدقولی و عدم تعهد به وعده ها تصمیم به جدایی گرفتم (درحالی که هنوز هیچ قرارداد یا سندی امضا نکرده بودم)
اما متاسفانه شرایطی جوری شد که ایشان (کارفرما) من را درون اتاق خودش مورد ضرب و شتم قرار داد❗❗ و باعث ترک خوردن (مو بردن) سه تا دنده من شد، و با تهدید به اینکه میندازم تو گودال و روت بتن میریزم❗❗ یک سفته 500 میلیون عراقی، و چند سند دست نویس به مبلغ جمعا 20 میلیون از من گرفت،
حتی زمانی که زیر کتک جیغ و داد کردم، دوستانش به کسی اجازه ورود به سالن را ندادند،❗
که چند نفر شاهد دارم،
حتی خودش به دوستان من گفته بود : کتک نزدم فقط دستش رو پیچوندم و سفته رو امضا کرد، (شاهد موجود است)
سه روز بدون هیچ قرص مسکن یا دارو یا حتی 1 ریال پول❗ که بتوانم به دکتر برم،
سه روز مراقبم بودند، صبح روز سوم فرار کردم و به بیمارستان کربلا رفتم
بعد از درمان موقت و .... به نجف اشرف برگشتم و به ستاد عتبات عالیات رفتم، موضوع را گزارش کردم، و یک شکایت هم به کنسولگری ایران در نجف نوشتم،
ضمنا 54 ساله و بازنشسته هوانیروز هستم،
خیلی لاغر و کم بنیه هستم،
و یک ناجوانمرد 37~40 ساله با 120 کیلو وزن مرتکب این ظلم شد،
حالا از شما عزیزان، تمنا دارم،

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام بزرگوار
در صورتی که ایشان در ایران یافت و یا به ایران اعاده گردد، طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران محاکمه و مجازات می شود و در ایران میتوانید علیه ایشان با شهود خود شکایت کنید .