مشاوره حقوقی رایگان - مجاز بودن یا نبودن احداث درب دوم برای پارکینگ

دورود بر شما.
من یه خونه در یک کوچه 8متری دارم به ابعاد 10×16 زمین مجاور ما شروع به ساخت کرده و متراژ زمینش از ما بیشتره (10×22) که ایشون 1متر هم از کوچه رو در طبقات گرفته. از طرفی از حیاط هم 1متر پیشروی کرده و از دیوار ما جلوتر رفته و همچنین 1طبقه هم بیشتر از تراکم مجاز ساخته. حالا میخواد علاوه بر جلوی ملک خودش رو دیواری که سمت خونه ما میشه هم یک درب قرار بده (توی کوچه). میخواستم بدونم اینکارش قانونی هست یا خیر و اینکه از نظر قانونی میتونم مانع بشم؟ چون با قرار دادن درب ما نمیتونیم جلوی خونه خودمون پارک کنیم. با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

برای پیگیری به شهرداری مربوطه مراجعه نمایید