مشاوره حقوقی رایگان - خلاف ملکی و مزاحمت

سلام خسته نباشید .
ما در کوچه بن بست منزلمون هست. همسایه های روبرویی از طرف دیگر در خیابان اصلی مغازه هستند یکی از این مغازه ها از سمت پشت که روبروی در منزل ما میشود اقدام به گذاشتن در و پنجره گذاشته است از نظر قانونی ایا مغازه ها میتوانند از محل پشت مغازه که در کوچه دیگر هست راه رفت و امد باز کنند یا غیر قانونیست. این مغازه الان به املاکی اجاره داده شده است و رفت و امد میکنند. و سر و صدا دارند. و تذکر هم چندین بار داده ایم ولی ترتیب اثر نداده اند. ایا این در و پنجره اشکال قانونی از نظر شهرداری ندارد. ممنون.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهرداری پیگیری کنید برای سرو صدا نیز با شهادت شهود و تامین دلیل شکایت مزاحمت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاونا اگر مغایر پایان کار شهرداری باشد نمی تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ شخصی نمی تواند  بدون مجوز قانونی درب و پنجره باز نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا اجازه باز ‌ کردن پنجره و درب را نخواهند داشت
شما باید به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض خود را مطرح کنید تا مشخص گردد که آیا با اجازه شهرداری پنجره و درب باز شده است یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بدون مجوز اینکار غیر قانونی میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حقوق ارفاقی و انتفاعی از یکدیگر منفک هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر از نظر مقررات شهرداری برخلاف قانون باشد می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید.
در غیر این صورت در صورت مزاحمت می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به توضیحات شما به نظر می‌رسد که اقدام مغازه خلاف قانون است است و برای اعلام این موضوع به شهرداری محل سکونت خود مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شهرداری پیگیری نمایید ببینید مجوز دارد یا نه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نطر کارشناس دارد ، برای کارشناس هم باید دادخواست تامین دلیل بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مجوز از شهرداری نداشته باشند اقدام خلاف قانون را انجام داده‌اند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق کمیسیون ماده صد شهرداری شکایت نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام اجازه باز ‌ کردن پنجره و درب را نخواهند داشت
شما میتونید به شهرداری مراجعه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به شهرداری محل مراجعه و پیگیری نمایید حق گذاشتن در قسمت معبر شما ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید جهت سرو صدا نیز با شهادت شهود و تامین دلیل شکایت مزاحمت قابل طرح می باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام هیچ شخصی نمی تواند بدون مجوز قانونی درب و پنجره باز نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت ایجاد مزاحمت می توانید از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.