مشاوره حقوقی رایگان - شاکی رضایت نمیده

با سلام. مبالغی پول به حسابم اومد از طریق یک آگهی کاریابی که عنوان کرد بدلیل محدودیت خرید ارز پولاشو به حساب من میریزه و من براش رمز ارز بخرم. یه کارت ملی فرستاد برای احراز هویت و بعد فهمیدم جعلی بوده. و پولها هم مال اون آگهی دهنده نبوده. از دو استان مختلف دو تا شکایت کلاهبرداری ثبت شد. دادیاری یک شهر طی دادنامه نوشت فارغ از رضایت شاکی, ادله ای برای انتساب جرم وجود نداره و با اشاره به اصل برایت برایم منع تعقیب صادر کرد. اما دادیار یه شهر دیگه در مورد شکایت دوم برام جلب به دادرسی صادر کرد. دو تا شکایت مشابه در دو شهر مختلف چرا دو قرار متناقض صادر شده؟ و حالا شاکی با وجود اینکه 2 میلیون تومان باج هم گرفته در حضور پلیس فتا, رضایت نمیده. با اینکه من واقعا سو نیت نداشتم و خبر از کلاهبرداری فرد آگهی دهنده نداشتم, اولا, چرا دو قرار مختلف منع تعقیب و جلب به دادرسی در دو شکایت مشابه صادر شده؟ و اینکه اگه فرد شاکی رضایت نده چجوری تحت فشارش بذارم با توجه به اینکه مبلغی باج هم از من گرفته جهت رضایت؟ ممنون از وقت گرانبهاتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید با ارائه دادنامه
مبنی بر قرار منع تعقیب ، به قاضی
دادگاه دوم و تنظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود در جلسه دادگاه دوم دفاع نمایید و
و در صورت محکومیت قطعی در دادگاه دوم ، امکان اعاده دادرسی وجود خواهد داشت