مشاوره حقوقی رایگان - ادای سوگند

با سلام،
توسط شخصی ادعای دروغ مالی نسبت به اینجانب مطرح شده و وقت رسیدگی تعیین شده است، از حضور محترمتان سوال دارم آیا میتوانم با درخواست ادای سوگند خودم (بعنوان جایگاه خوانده) از حق خود دفاع نمایم؟ خواهان یک شاهد دروغین در دعوای خود مطرح نموده.

با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که سوگند خوردن ادای سوگند شرایط مخصوص به خود را دارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام اثبات ادعا با مدعی است در صورت ارائه ادله ادعای ایشان ثابت میشود اگر با سوگند باشد ابتدا ایشان باید سوگند بخورد واگر امتناع نماید با سوگند شما دعوی ردمیشود