مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
من در سال نود و نه از یه نزول خوری دو میلیون قرض گرفته بودم . آن زمان منو به جایی دعوت کرده و بعد مستی چند برگه سفته جمعا به ارزش چهل میلیون تومان از من گرفته . الان بعد گذشت حدود دو سال بیست میلیون از سفته ها رو به اجرا گذاشته و در شورای حل اختلاف از من شکایت کرده . در حالی که من اصلا از وجود سفته خبر نداشتم .وحتی به عنوان جعل سفته هم شکایت کردم که کارشناس گفته که سفته با دستخط منو اثر انگشت من و امضای من ثبت شده . من حتی شاهدینی هم دارم که فقط دو میلیون پول گرفتم و این سفته ها بابت همون دو میلیونه ولی متاسفانه قاضی شورا حرف من را قبول نکرد و حتی شاهدین هم دعوت نکرد که از اونها سوالی بپرسه . و مرا محکوم به پرداخت بیست میلیون به اضافه هزینه دادرسی کرده .که قابل تجدید نظرخواهی هم هست حالا من چه شکایتی باید بکنم یا برای اثبات حرفم به کدام ارگان دولتی باید مراجعه کنم . چون طرف نه تنها من بلکه از یکی دو نفر دیگه هم شکایت کرده و محکوم کرده اونها هم دقیقا مثل من دچار ترفند خاصی شدن و الان محکوم به پرداخت مبالغی تقریبا بیست میلیون هستن .
اگر بخوام از طرف دادسرا رسیدگی بشه چه شکایتی باید ثبت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه
دقیق ، تجدیدنظرخواهی نمایید و
اسناد و مدارک و اسم شهود خود را
ضمیمه لایحه نمایید و
و میتوانید شکوائیه خیانت در امانت به علت ضمانتی بودن سفته‌ها را
مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را اقامه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید