مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی و کارشناسی به دفعات مختلف

با سلام خدمت تمامی وکلا
واقعیت اینه که همسایه ما با دروغ تونست مارو محکوم کنه که به واحدش خسارت زدیم و اجباراً مبلغ خسارت و کلیه ی هزینه های دادرسی و کارشناسی رو پرداخت کردم و فیش از دادگاه گرفتم و دادگاه گفت پرونده بسته میشه. حالا این آقا که تونسته با دروغ ازم اخاذی کنه به دهنش مزه کرده و رفته دوباره شورا شکایت که هزینه دادرسی ندادم و دوباره درخواست مطالبه وجه بابت دادرسی داد که منم رفتم شورا فیش نشون دادم گفتن هزینه ها پرداخت شده و دعوا رد میشه ولی براتون ابلاغ میاد حالا در کمال ناباوری حکم شورا ابلاغ شده که هیچ مدرکی ارایه ندادم و مرا محکوم کردند به پرداخت مجدد کلیه هزینه ها و ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر خواهی. آیا امیدی هست فیش رو با لایحه دفاعیه برای دادگاه بفرستم و رای به نفع من صادر بشه؟؟ لازمه برم از دادگاهی که حکم رو اجرا کرده و مبلغ رو ازم گرفته نامه بگیرم که کلیه هزینه ها پرداخت شده؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید درخواست تجدیدنظرخواهی کنید و در درخواست خود به بررسی پرونده مزبور استناد کنید دادگاه محترم در مقطع رسیدگی به اعتراض پرونده مربوطه را مطالعه کند چنانچه قبل از پرداخت هزینه دادرسی محکوم شده باشید و آن را پرداخت نموده باشید قاعدتاً باید اعتراض پذیرفته شود