مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد با وجود رای دادگاه

سلام خدمت بزرگواران . قبلا این سوال رو پرسیدم ولی توضیحات من کامل نبود .
سال 70 پدر من منزلی رو میفروشه به قیمت 1650 . قرار بود خریدار 300 هزار موقع عقد قرارداد پرداخت و مابقی یک قطعه زمین و 700 هزار تومن پرداخت کند . خریدار زمین را تحویل نداد و کار به دادگاه کشید و پس از 4 سال دادگاه رای به نفع خریدار داد . ( تمام این اتفاقات به خاطر اشنایی افتاد که خریدار در دادگاه داشت ........ !!!!!!!!!!!! ) .
البته لازم به ذکر است که در صورتی که پدرم توان مالی برای گرفتن وکیل را داشت ، هیچوقت این اتفاق نمی افتاد .
ما بیخیال قضیه بودیم تا حدود 4 سال پیش و خریدار از یکی از اشناهای ما درخواست شماره حساب پدرم رو داشت تا مبلغ 700 هزار تومن رو به حساب پدرم واریز کند .
من سوالم اینه که اول چطور دادگاه با توجه به اینکه خریدار مبلغ 700 هزار تومن رو نه به حساب دولت ریخته و نه به پدرم داده ، دادگاه اجازه داده خریدار سند به نام بزند ودوم اینکه ایا امکان داره با توجه به پرداخت نکردن مبلغ 700 هزار تومن راهی هست برای فسخ معامله ؟؟؟؟
ممنون میشم از راهنمایی دوستان .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمام موارد فوق بستگی به متن مبایعه نامه و شروط ضمن آن دارد . اگر در مبایعه نامه تنظیم سند موکول به پرداخت مابقی وجه نبوده به راحتی بدون پرداخت الباقی ثمن توانسته با حکم دادگاه سند رسمی تهیه نماید .