مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت از پارکینگ

با سلام.
حدود دو هفته پیش موتورم را بغل خیابان پارک کرده بودم و برای خوردن غذا به داخل جنگل لویزان رفتیم وقتی برگشتم دیدم موتورم بردن. بعد از کلی پرس و جو متوجه شدم تو اون منطقه طرح مواد مخدر بوده که تمام ماشین ها و موتورهایی که بغل خیابان هنگام پارک بوده را نیروی انتظامی برده است. من هم با قولنامه و بیمه نامه موتورم برای ترخیص موتور اقدام کردم که
در مرکز خلیج بهم گفتند برای آزادی موتورم باید سند موتور ببرم.
میخواستم ببینم راهی هست که بتونم موتورم آزاد کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا یا باید سند داشته باشید یا اینکه از صاحب سند وکالت داشته باشید