مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

زمینی داشتیم جزء حیاط خانه روستاییمان است فردی با کلاهبرداری آن را به نام خودش کرده باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید با وکیل صحب نمایید چرا که هر عنوانی در خصوص تملک یک مال عم از منقول و غیر منقول در شمار کلاهبرداری قرار نمی گیرد از این درخواست می شود حتما با وکیل جامع الشرایط هم کلام و پرونده و مستندات مربوطه را به ایشان دهید

یک وکیل

سلام " سوال شما ناقص است و به توضیحات تکمیلی نیازمند است . ضمن اینکه در فرض همین سوال ناقص به نظر نمی رسد عمل مرتکب مصداق کلاه برداری باشد مگر اینکه نحوه عمل متقلبانه مقدم بر بردن مال با توضیحات تکمیلی و ارائه اسناد و مدارک مربوطه تشریح گردد .