مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده

با سلام. احتراماً پرونده کلاسه ---ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي به تجديدنظر خواهي نسبت به خواسته اعتراض ثالث اصلي در مجتمع دادگاههاي تجديدنظر --- به تاریخ -----ثبت گردید و با شماره بایگانی --- به شعبه -- دادگاه تجديدنظر استان --- ارجاع شد.
ابتدا در تاريخ سيزدهم همان ماه براي تاريخ هفدهم ماه بعد وقت نظارت داده شد.
سپس در سامانه در رديف جديد تاريخ نظارت به بيست و هفتم همان ماه اوليه تغيير يافت. و در نهايت در تاريخ سي ام همان ماه پيغام زير روي سامانه قرار گرفت:

-دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده در تاریخ ---- صادر گردید
-نسبت به دعوی -- به طرفیت --- مبنی بر اعتراض ثالث اصلي طی شماره ---- مورخ ---پرونده اعاده شد.

منظور از اعاده پرونده چيست؟ آيا به دادگاه بدوي براي اعاده دادرسي ارجاع شده يا دليل ديگري دارد؟ اين به نفع تجديدنظرخواه است يا خير؟
با تشكر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
بستگی به فرایند دادرسی دارد قدری تحمل کنید