مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید. 7سال قبل ازیک فروشگاه موتورسیکلت فروشی یک دستگاه موتورسیکلت خریداری نمودم فروشنده یک برگ کاغذ خرید عادی موقتی دادن تا تقاضای سند کنند، متاسفانه بنده به دلایلی نتونستم در طول 7سال پیگیر سند باشم حال که پیگیر شده ام متوجه شدم که فروشنده در حبس بسر می برد و فروشگاه نیز بسته شده است. لطفاً راهنمایی فرمایید بنده به کجا مراجعه نمایم که پیگیر صدور سند و کارت سوخت موتورسیکلتم باشم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر مبایعه نامه دارید شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و شرکت اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست به طرفیت فروشنده تحت عنوان الزام به تنظیم سند بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید . اگر کد ملی ایشان را در اختیار دارید در زندان به وی ابلاغ می کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علیه فروشنده طرح دادخواست الزام به تنظیم سند کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای مناسب انتقال سند علیه فروشنده مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یا بایستی یا به شرکت موتور ساز مراجعه و پیگیری نمایید و یا از طریق مراجع قضایی دادخواست مناسبت طرح و اقامه گردد