مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سوابق ایثارگری به عنوان سابقه بیمه تامین اجتماعی

سلام من بین سالهای 62 الی 64 خدمت سربازی را در دوران جنگ گذرانده ام و کارت ایثار ملی نیز دارم که در آن زمان 23 ماه و نیم زمان حضور در جبهه تایید شده
برای جانبازی گوش و اعصاب و روان هم در سال 98 تشکیل پرونده داده ام و هنوز در حال پیگیری هستم و پرونده من به کمیسیون پزشکی ارتش جهت احراز جانبازی رفته است تا در مرحله بعد به بنیاد شهید ارسال بشه

با مراجعه به دفتر بیمه محل سکونت جهت محاسبه سنوات خدمت به عنوان ایثارگر جهت سابقه بیمه تامین اجتماعی میگویند باید حتما کارت جانبازی داشته باشم و با کارت ایثارگری ملی این کار انجام نمی شود

ضمنا در صورتی که کارت جانبازی من صادر شود (5 درصدجانبازی) با مراجعه به بیمه کل دو سال به همراه یکسال و نیم که بعنوان مشاغل سخت و زیان آور باید محاسبه بشه رو در نظر می گیرند یا فقط دو سال اصلی خدمت و بقیه یکسال و نیم را چطور حساب می کنند

آیا طبق قانون مگر نباید مرکز بیمه این کار را انجام دهد و آیا طبق قانون می توانم از نمایندگی بیمه به دیوان عدالت اداری شکایت کنم تا این کار انجام شود

ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید