مشاوره حقوقی رایگان - سابقه ایثارگری و جبهه

سلام
بنده از سال 1360 الی 1366 عضو فعال بسیج در شهرستان اندیمشک بوده ام و نامه ای هم قبلا برای گزینش دانشکده نفت از واحد بسیج سپاه پاسداران دریافت کرده ام که موید عضویت فعال بنده می باشد.
نظر به اینکه نامه ای در خصوص خدمت در مناطق جنگی از فرماندهی نیروهای مسلح صادر شده که در این نامه به صراحت قید شده که کسانی که از سال 1359 الی 1361 در شهرهایی از جمله اندیمشک سابقه کار یا بسیج دارند همانند حضور در جبهه می باشد.
در همین راستا اینجانب به بسیج سپاه پاسداران اندیمشک مراجعه نمودم و با ارائه مستندات تقاضای سابقه نمودم ، لیکن گفتند باید برای شما کمیسیون گرفته شود و نامه ای هم داریم که در آن قید شده که به نامه های عضویتی که از سال 1369 به بعد صادر شده باشد پاسخ نمی دهیم و شما دیر مراجعه کرده اید.
نامه ای که برای گزینش دانشکده نفت گرفته بودم به تاریخ اردیبهشت 1370 بوده است.
این درحالی است که مستندات بنده هیچ مغایرتی با نامه فرماندهی نیروهای مسلح ندارد.
مجدداً درخواست کتبی بهمراه مستندات به سپاه پاسداران اندیمشک ارائه کردم و متاسفانه حتی از پذیرش و ثبت نامه خودداری کردند.
باتوجه به اینکه شدیدا به این سابقه نیاز دارم ، مانده ام از چه طریق و چه نهادی می توانم موضوع را پیگیری کنم.
به من گفتند کپی نامه اعتبار ندارد و من با دردسر فراوان اصل نامه سابقه خودم را از واحد گزینش وزارت نفت گرفتم.
بدیهی است با توجه عضویت اعلام شده در نامه بصورت عضویت فعال حق قانونی بنده است که از مزایای سابقه کار ، بیمه و کسر خدمت سربازی پسرم از این امتیاز استفاده کنم.
لطفا مرا راهنمایی کنید از چه نهاد یا سازمانی پیگیری و یا طرح شکایت به کجا ببرم.

سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، شما
باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما
باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که یگان مربوطه اقدام می نماید می توانیم تاییدیه سابقه جبهه خود را از طریق دیوان عدالت اداری علیه دستگاه متبوع مطرح نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از حفاظت و اطلاعات سپاه و بازرسی سپاه پیگیری کنید