مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

سلام بنده شاکی تو پرونده چاقو بودم متهم رو تو دادسرا محکوم کردم ولی رضایت دادم ولی یک ماه گذشته و تو سایت ثنا از روند پرونده پیگیری کردم چیزی در مورد رضایت نوشته نشده و امروز از دادسرا کیفرخواست دادن ایا رضایت مورد قبول نبوده؟ و اگر قبول شه دیه بخشیده میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی به جنبه عمومی جرم به دادگاه ارسال می شود و به جهت رضایت شاکی دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد و امکان تبدیل و یا تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به لحاظ جنبه عمومی جرم قرار جلب به دادرسی صادر شده است
رضایت شاکی از موارد تخفیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید که هر جرمی جنبه‌ی عمومی نیز دارد و در صورتی که شما رضایت دهید جنبه‌ی عمومی آن پابرجاست مانند شخصی که قاتل است آیا اگر اولیای دم رضایت دهند شخصیت محکوم نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی از بابت جنبه عمومی جرم صادر شده است و متهم از بابت
جنبه عمومی ، مجازات خواهد داشت ولی ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کیفرخواست بابت جنبه عمومی جرم بوده و. رضایت شاکی خصوصی باعث کاهش مجازات میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رضایت شما پذیرفته است و دیه منتفی می شود اما جنبه عمومی مجازات جرم پابرجاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت شما دیه را منتفی میکند و در تخفیف مجازات عمومی جرم کوثر است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از بابت جنبه عمومی جرم است و نیاز به توضیحات دارد