مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل مبایعه نامه از موکل

باسلام. آپارتمانی را موقع خرید به نام دخترم زدم برای حق خودم در زمان حیاتم همزمان ازش وکالت بلاعزل و یک مبایعه نامه دستی گرفتم. آیا اگر در این حالت موکل فوت کند آیا حق وکیل که من باشم محفوظ می ماند یا فرزند و همسرش حق باطل کردن وکالت و مبایعه نامه را دارند. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

وکالت نامه با فوت و حجر وکیل یا موکل باطل خواهد شد
ولی اگر شما مبایعه نامه داشته باشید بعد از فوت موکل ، شما باید در دادگاه دادخواست اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت و الزام
به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت فوت موکل قرارداد وکالت باطل می شود و شما نمی توانید با وکالت‌نامه حقی داشته باشید و بهتر است شما صلحنامه عمری با حق فسخ تنظیم کنید یا اینکه مبایعه نامه بین خود تنظیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت با فوت وکیل یا موکل از بین می رود ولی با وجود مبایعه نامه علیه وراث ایشان باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکالت نامه از هر نوعی که باشد با فوت از بین می‌رود اما مبایل نامه‌ی شما اگر شرایط قانونی را داشته باشد قابل استناد است اما بهتر بود صلح می‌کردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه مبایعه نامه دارید امکان ابطال آن ضعیف است

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
وکالت تنها تا زمان حیات موکل معتر بوده و در صورت فوت ، باطل میگردد. شما می بایست آپارتمان را در قالب صلح عمری به فرزند خود واگذار تا در زمان حیات خود بتوانید از منافع آن منتفع گردید

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

خود ب خود وکالت منغسخ و از بین می رود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وکالت با فوت باطل میشود ولی شما میتوانید با مبایعه‌نامه به طرفیت ورثه سند بگیرید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام به محض فوت وکیل یا موکل وکالت از اعتبار ساقط میشود ولی به استناد قولنامه میتوانید اثبات عقد وقوع بیع را مطرح نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با فوت موکل وکالت ابطال می گردد بهتراس صلحنامه باحق فسخ داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت با فوت از بین میرود مبایعه نامه نیاز به بررسی دارد.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام با فوت طرفین وکالتنامه ازبین میرود ولی مبایعه نامه معتبر است

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

خیر فوت موکل موجب بطلان مبایعه نامه نمی گردد،لیکن عقد وکالت ولو بلاعزل با فوت یکی از طرفین منفسخ می گردد.