مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن طلاق

سلام ... اقایی هستم 40ساله که درخواست طلاق دادم بعد از دوماه رای به طلاق صادر شد. با شرح اینکه حق تنصیف اجرا بشه که نصف اموالم برسد به خانم و موقع صیغه طلاق مهریه کامل پرداخت شود یا اقساط شود. در صورتی که مهریه یک چهارم از حقوقم برداشت میشود .. حال اینکه بنده اعتراض به این رای قاضی دادم. ایا اعتراض من پذیرفته میشود؟ ایا اگر طلاق تا 3 ماه ثبت نشود باطل میشود ...؟ ایا بنده مجددا میتوانم درخواست طلاق بدهم ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تجدید نظرخواهی کنید تا قطعیت رای باطل نمی شود یعنی تا سه ماه بعد از صدور رای تجدید نظر اعتبار دارید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به نظر حکم به درستی صادر شده وموردی برای اعتراض ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
و حکم بدوی تایید خواهد شد
زیرا در صورت اقامه دعوای طلاق
توسط زوج و صدور حکم طلاق ، برای
اجرای صیغه طلاق ، باید ابتدا تمام
حقوق مالی زوجه پرداخت گردد
و اگر صیغه طلاق تا 3 ماه از ابلاغ
اجرا نگردد دیگر امکان اجرای طلاق
وجود نخواهد داشت و