مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت خدماتی و نظافتی

با سلام خانم بنده 16 روز از خانه بصورت قهر رفته بودن وبعد پیش آقای که از قضا شرکت خدماتی و نظافتی داشتن بدون اذن شوهر ایشون رابرای پرستاری به منزل خودشون بردن بدون هیچ گونه عقد قرارداد بصورت شبانه روزی بعد چند روز جستجو ایشون را پیدا کردم الآن برای شکایت از این آقا چکار باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر مدعی تحقق جرمی هستید باید ادله و مدارک داشته باشید و ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید از این آقا شکایت بابت استخدام خانم نمایید شما باید الزام به تمکین خانم را ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رابطه داشته باشند می توانید شکایت کنید، در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.