مشاوره حقوقی رایگان - احراز هویت صرافی

سلام و علیکم
بنده فرم احراز هویت صرافی که حاوی متنی برای احراز هویت و کارت ملی و کارت بانکی خودم بود طی هک گوشی موبایلم احتمال میبرم به سرقت رفته باشد
با این احتمال که برای احراز هویت صرافی های دیگر نیاز به شماره به نام فرد و کارت بانکی به نام فرد هست و cvv2 و تاریخ کارت بانکی ام را پوشانده بودم میتوان از این مدارک سو استفاده کرد؟
اگر میتوان چگونه باید به فتا گزارش بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند امکان سوء استفاده وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر احتمالی ممکن است .