مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بعلت ضمانت

سلام وقت بخیر برادر من چندسال پیش ضامن یه نفر برای خرید ماشین میشه البته اون شخص دوتا ضامن دیگه هم داره ولی بعلت پرداخت نکردن اقساط فقط حساب برادر بنده مسدود شده که حساب یارانه هم هست ،الان حدود 4 سال از مسدودی حساب میگذره آیا راهی هست که این حساب باز بشه چرا جساب اون دوتا ضامن دیگه بسته نشده برادرم ضامن اول هم نبوده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک پیگیری کنید
بانک طبق قرارداد می تواند اقدام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع مسدود کننده حساب در خصوص رفع توقیف حساب یارانه اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک به هر کدام از ضامن ها که تمایل دارد میتواند رجوع کند برادران باید اقساط را بپردازد و سپس خودش مطالبه وجه به طرفیت آن فرد لدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه ظاهرا ضمانت آنان تضامنی است و به هریک می‌توان رجوع کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورتی که فرد به عنوان ضامن با استفاده از فیش حقوقی و معرفی حساب خود به بانک، ضمانت یک شخص را برای دریافت وام کرده باشد و شخص وام گیرنده به دلایل مختلف از پرداخت قسط وام های خودداری نماید، بانک برای جبران خسارت خود، حساب معرفی شده ضامن را جهت برداشت پول مسدود می کند و پس از گذشت مدت قانونی از انسداد حساب، در صورتی که اقدامی جهت رفع آن انجام نشود، اقساط را از حساب ضامن کسر می کند. یکی مهمترین مواردی که باید در مورد مسدود شدن حساب بانکی تان نگران آن باشید همین بحث ضمانت وام بانکی برای افراد است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مراجعه کنید