مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب بابت ضمانت و عدم بازکردن حساب برای دریافت دیه

باسلام و خسته نباشید.
ما پارسال تصادف بشدت وحشتناکی داشتیم که مادرم در اثر این حادثه دچار شکستگی گردن و مشکل نخاع شدن و درحال حاضر عدم توانایی تحرک دارن.
ایشون سال91،92ضامن چندنفرشدن که بدلیل عدم پرداخت اقساط همون سال چک ایشون رو برگشت زدن ولی بابت دریافت اقساط وام ازطرف بانک ها اقدامی صورت نگرفت تا 3ماه پیش که دوابلاغیه مبنی بردرخواست اصل وام و تاخیرتادیه بعد از 10سال برای مادرم اومده و دستور انسداد کلیه ی حساب هاش و عدم توانایی بازکردن حساب جدید رو صادر کردن
و درحال حاضر مبلغ دیه ی ایشون اماده ی واریز شدنه ولی بدلیل این انسداد و نتونستن بازکردن حساب جدید نمیتونن واریز کنن
ازطرف دیگه ایشون درحالتی نیستن که بتونن راه برن و برای رفع انسدادحسابشون اقدامی کنن و اینکه هر روز که دیرتر شدن واریز دیه به معنی عقب افتادن جراحی های ایشون و امکان فلج شدن دائمی ایشون هست
لطفا ازتون خواهش میکنم هر راهی که فکرمیکنین امکانش هست تا بشه دیه رو پرداخت کنن که به درمانش برسه و بتونه شخصا برای چک های برگشتیش به مراجع قضایی مراجعه کنه پیشنهاد بدید.
اصلا بعداز10سال اینا میتونن همچین کاری کنن؟
و آیا الان میشه بدلیل عدم توانایی تحرک ایشون یک وکالت نامه تام الاختیار در تموم زمینه ها به پدرم بدن تا ایشون هم برای رفع انسداد حساب مادر اقدام کنن و هم شماره حسابی از خودشون به بیمه ارائه بدن مبنی بر پرداخت مبلغ دیه یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده مطالعه شود جلسه حضوری مشاوره نیاز است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی وکالت بدهند به پدر اما بیمه شماره حساب خودش را میخاد