مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام آیا امکان این وجود داره که قاضی یا داستان و ... رضایت بی قید و شرط رو قبول نکنند و در پرونده لحاظ نکنند؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید رضایت به چه صورت داده شده. لطفا جزییات ان را بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همچنین اشاره ب این نکته ضروری است که اگر جرم واقع شده جنبه عمومی. داشته باشد، رضایت شاکی خصوصی باعث مختومه شدن پرونده نیست و تنها مجازات را کاهش میدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید به آن ترتیب اثر داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی مکلف است رضایت بدون قید و شرط شاکی را بپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت بی قید و شرط را قاضی می پذیرد
ولی اگر جرم جنبه عمومی داشته باشد گذشت شاکی خصوصی تاثیری در جنبه عمومی ندارد و صرفا گذشت شاکی باعث می شود دادگاه در میزان مجازات تخفیف بدهید یا اجرای مجازات را تعلیق کند و تحت شرایطی در گذشت شاکی خصوصی امکان تبدیل مجازات نیز وجود دارد.
اگر جرم قابل گذشت باشد گذشت شاکی باعث می شود پرونده مختومه شود و قاضی در این صورت نمی تواند حکم محکومیت صادر کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جرمی عمومی باشد و شاکی خصوصی رضایت بی قید و شرط هم بدهد دادستان جنبه عمومی آنرا دنبال میکند ولی مجازات جنبه خصوصی آن منتفی میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا پذیرفته می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع جرم دارد اصولا قبول می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام بستگی به نوع جرم ارتکابی دارد