مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت دختر بالای 18 سال

سلام خسته نباشید
یه دختر بالای 18 سال مجرد بدون اجازه ی پدر و خانواده میتونه کارای مهاجرت از جمله پاسپورت و خروج از کشور رو تنها انجام بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون دختر 18 سال و فاقد همسر برای خروج از کشور اجازه ولی لازم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
دختر مجرد که بالای 18سال داشته نیازی به اجازه ی ولی ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این صورت، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده، درخواست اجازه خروج از کشور را به عنوان یک نفر بالغ و مستقل از والدین خود ارائه دهید. در صورتی که پدر شما قابل دسترس نباشد، دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط و مستندات ارائه شده، تصمیم بگیرد. لازم به ذکر است که درخواست شما باید با توجه به قوانین و مقررات جاری در کشور انجام شود.