مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با چاقو

سلام. دوسته من در یک دعوای ناموسی بود که یک مردی که زنو بچه داشت دنبال مخ زنی مادرش بود، که دوستانم کاملا برنامه ریزی شده میریزن مغازش و با چاقو و مشت تا میخورد زدنش، میخوام بدونم حکمش چی میشه و اینکه زیر 18 سال بودن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات دیه محکوم می شوند و اگر آسیب جدی وارد نشده باشد مشکلی پیش نمیاد و احتمالا دادگاه به جزای نقدی محکوم می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات پرداخت دیه و حبس خواهد داشت
ولی ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات بشوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات حبس، جزای نقدی بنا به مورد،. دیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات پرداخت دیه و حبس خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت اثبات جرم هر یک مجازات خواهند شد و در دادگاه اطفال به جرمشان رسیدگی میشود