مشاوره حقوقی رایگان - چاقو زنی

با عرض سلام خدمت تمامی وکلا و مشاوران دادگستری. سوال این است که برادر بنده مرتکب چاقو زنی بصورت غیر عمد بوده و سن آن 15سال می‌باشد و باعث مجروح شدن و موجب از دست دادن طحال شخص شده و در درگیری دوستان باعث موجب تحریک و ترغیب برادر بنده شدن حکم چی میباشد

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

غیرعمد بودن را دادگاه تشخیص میدهد که با توجه اینکه در دعوا و‌درگیری اتفاق افتاده به احتمال زیاد نظر قاضی بر عمد بودن می باشد.تحریک و ترغیب اگر اثبات شود تحت عنوان معاونت محکوم میشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تشخیص عمدی و غیر عممدی با دادگاه است و دیه در هر صورت باید پرداخت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مجازات حبس و دیه خواهد داشت
ولی اگر رضایت شاکی گرفته بشود ممکن است
مشمول تخفیف بشود و
مجازات حبس نداشته باشد
و در جنایات اگر شخصی ، دیگری را ترغیب و تحریک به ارتکاب جرم نمایید ، معاون جرم محسوب میشود و مجازات معاون خواهد داشت
ولی در مجازات ، مرتکب اصلی تاثیری نخواهد داشت مگر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تشخیص عمد یا غیر عمد با قاضی دادگاه می‌باشد و متناسب با آن مجازات تعیین میکند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممکن است در قالب معاونت جرم قرار بگیرد