مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی برای چاقو زنی

سلام وقتتون بخیر ، کسی که ب دلیل چاقو زنی داخل زندان است ( در اصل پرونده خفت گیری بوده ولی برای نجات جونش از خودش دفاع کرده ولی ب دلیل کم کاری وکیل نشد ثابت بشه ) احتمالش هست درخواست پابند تایید بشه؟ با توجه ب اینکه هیچ سابقه ای نداره و شاکی رضایت نداده دیه باید پرداخت بشه
و اینکه برای پابند باید وثیقه ی گرونی گذاشت یا مبلغ خیلی زیادی پرداخت کرد؟ میشه لطف کنین راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق قاضی ناظر زندان و اجرای احکام درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده بررسی شود اما درخواست خود را بدهید اگر شرایطشو داشته باشید مورد موافقت قرار می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این از اختیارات قاضی بوده و تمام موارد مذکور در سوال بستگی به نظر قاضی دارد